Disclaimer

De informatie op deze website is zorgvuldig samengesteld. Wij streven ernaar deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, maar we kunnen hier geen garanties over afgeven. Het is dan ook niet mogelijk om aan informatie op deze website rechten te ontlenen.

Waterpijp-bong.be aanvaard geen aansprakelijkheid voor enige directe of indirecte schade als gevolg van mogelijke fouten of tekortkomingen op deze website of het gebruik van deze website.

Waterpijp-bong.be aanvaard geen aansprakelijkheid voor het, na aanschaf onjuist gebruik, toepassen of bewaren van producten die op deze website worden aangeboden. De aanschaf en het gebruik van onze producten is niet bedoeld voor mensen onder de 18 jaar.

De informatie over producten en hun toepassing mag niet worden beschouwd als advies van medische aard. Bij klachten of aandoeningen raden wij aan eerst contact met een arts op te nemen, alvorens producten te kopen of te gebruiken.

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen en correcties aan te brengen. Prijzen, links tarieven en voorwaarden zijn mogelijk aan verandering onderhevig.


Copyright
Deze website is eigendom van Sankal, Waterpijp-bong.nl te Dordrecht in Nederland. Alle auteursrechten en alle overige rechten van intellectuele eigendom op de inhoud van de website, inclusief teksten en vormgeving, behoren toe aan Sankal, Waterpijp-bong.nl of haar leveranciers. Niets uit de inhoud van deze website, mag zonder uitdrukkelijke en vooraf door Sankal verleende schriftelijke toestemming worden gewijzigd, vermenigvuldigd of openbaar gemaakt worden.

© Sankal, Waterpijp-bong.be, Dordrecht, Nederland 2006 tot heden.

Raadpleeg onze Algemene Voorwaarden voor meer informatie.

Like ons op facebook en win leuke prijzen!

420 MOMENT .NL

Levertijden van Nederland naar België

Hoe lang duurt het voordat je bestelling wordt bezorgd? Als de artikelen die je hebt besteld op voorraad zijn, worden ze meestal dezelfde dag en anders de volgende dag verstuurd. De bezorging is dan een dag later. In Nederland wordt het verstuurd via PostNL, waarna het door Bpost in Belgie wordt overgenomen.

Bezorgen op afhaallocatie

Ook in België kun je je pakketje laten bezorgen op een afhaallocatie. Je bong, waterpijp of ander artikel laat je op deze manier eenvoudig bezorgen en kan je afhalen wanneer dat jou uitkomt.

Discreet betalen en verzenden

Je pakketje wordt discreet verzonden. Aan de buitenkant is niet te zien wat de inhoud is of dat het afkomstig is van Waterpijp-bong.nl. Geen zorgen over pottenkijkers dus ;-) Ook de betaling is discreet. Je kunt betalen met de door jouw gewenst betaalmiddel, zoals Credit Card, BitCoin, Belfius, KBC, Mr Cash, enz. Op je afschrift staat geen directe verwijzing naar onze webshop.

Bereikbaar op

Volg ons via Facebook, Instagram, Twitter of per e-mail.

Waterpijp-bong.nl op facebook Waterpijp-bong.nl op Instagram Waterpijp-bong.nl op twitter Waterpijp-bong.nl per e-mail